Teacher’s Day

teacher’s day sudah berlalu beberapa hari….

ada kenangan indah?hohoho….sudah tentu tidak…

baru beberapa minggu di situ, dah tentu lah tiada yang terlalu indah bagi aku. kena tunggu beberapa minggu lagi ler…tapi happy jugak la for that day…i mean, the performances from students, aku enjoy sangat2…especially bile tengok student2 aku perform…most of them from 1st former…ada yang buat tarian india, ada yang siap nyanyi live lagi tuh…ade gak yang buat techno dance…terkezut aku tengok…macam da biase gi clubbing plak…hohoho…ade sorang mamat ni wat ala-ala rain bi punye dance…i guess that guy must be adoring dat ‘Rain Bi’ and all his dance steps very2 much…student ni punye dance steps sangat smooth (though not very seductive)…seolah-olah die dah lama practice benda tu…bukan benda sehari dua punye…and i also think that he must be very2 excited about performing on the stage in front of all teachers and students (..bcuz he can show off ler…u noe wat i mean rite??)

1) student performances? OK lar…

2) JAmuan Makan2….(makan time is my favorite)…BEST lar jugak..

3) Hadiah Teacher’s day….Wahlawei…bole tahan la…

i didnt expect to get anythin…beyond my surprise, i received a gift from one of the naughtiest boys in my class (alamak…wat shud i do after dis?treat him nicer??..no way man!!!)

student yang bagi prezen ari guru to me sumenye dari Form 1 which shows dat kids at 13 years old eventho sumtimes they still act like primary school students, but in one case dat cud bring benefits.. especially wen it comes to showing how they appreciate their teachers on teacher’s day (by giving lotz of prezens lor…cuz budak2 suke bagi prezen kat teacher die. teachers are like their parents…or at least like their nurses,doctors,judges,lawyers,sisters,brothers etc…bla bla bla..banyak lagi tugas2 tak rasmi guru sekolah rendah dalam list nih..)  huhu..if being compared to students from the other forms.

nak upload gamba prezen2 tu sume tapi tak sempat lagi…later on je la k..

 

1 Komen (+add yours?)

  1. faizah
    Nov 26, 2008 @ 05:41:29

    salam,

    umi, nk tgk hadiah yg budak notty tu kasik…hehehe ^_^

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: