2 days before our trip to Port Dickson

dis friday, we’ll be spending time at PD….sonok ke?

i can’t imagine it yet…i mean thinking bout all my works dat haven’t been done yet, rase cam takde semangat nak pegi bercuti. to think dat bile abes je bercuti tu, bermakna cuti kaan berakhir….rase cam nak slow kan je the speed of time…lambat la skit mase berlalu, tak sanggup rasenya nak melepaskan nikmat berehat dan bersantai di rumah tapa perlu memikirkan apa-apa…tak perlu pikir nak bangun pagi, tak payah susah2 nak gosok baju keje, tak perlu penin2 pkir nak pakai baju ape, nak gune method ape tuk kelas tomorow, nak buat ABM ape, nak buat activity ape tuk bdk2 tu…takyah nak lenguh2 tangan tulis lesson plan…takyah nak tdo lambat semate2 nak wat ABM n lesson plan…takyah nak set alarm tuk bangun pagi….adoii….

 

banyaknye benda yang nak kena buat pasni….makin pening la kepala aku yang dah pun berat sarat nih…

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: