2 weeks…

auww..wat have i done for dis 2 weeks of holidays??Nothing…

WHAT?? CUti dah nak berakhir …tapi even ROS pun aku belum siap, macam mane ni???

dalam masa 2 weeks ni aku bnyak travel…but mostly to KL. sebab melaksanakan duty sebagai family member yang supportive. tolong angkat2 barang (ironwoman)…

actually helping out my sister who’s moving from JB to KL. her new house is in Jalan Jelatek near Jln AMpang. dekat dgn LRT Setiawangsa.barang-barang die pun banyak tau..dengan level kudrat die,maybe dalam 2 days kot baru siap angkat sume..dah le uma die kena naik lif@tangga. even just 1st floor, tapi kena banyak tenaga jgk tau….thanx GOD la kitorang da biase keje2 mengangkat barang ni so bole gak la bertahan (ditambah lagi kitorang sempat lunch di PIzzaHut b4 dat, jadi tenaga and semangat kitorang pun jadi lebih sikitla..)

and ME..really work hard tau ..i even got scratch on my cheek sebab terkena penyangkut baju masa angkat barang tu (sakit woo…dahle takde upah..isyk3)

balik dari KL tu, banyak masa terbuang begitu saja …with me spending most of other time wit sleeping…(i cant help it…) rasa penat kan bile asik travel ni, rase mcm nak rest je all the time…

and Watching CD…oh MY goSh…sejak bile aku suke meanghabiskan masa lapang di rumah dengan menonton CD ni????

of course le since my Astro card tu tak bole guna. hampeh tol. request for new card from Astro tapi servis kurier die hampeh. ade ke patut da lebih seminggu pun tak dapat2 lagi…lepas tu Astro kate die akan hantar the 3rd card…WHAT???? FOR SURE it wil takes another week to arrive…then apa yang kitorang nak buat kat rumah tu? wit non-functional TV (without Astro it is considered unfunctioned), lots of free time at home, and laziness….wat am I to do? baru ingat nak tengok season premiere HOUSE last Monday tapi kempunan…even next week pun belum tentu dapat tengok HOUSE. teruk betulla keadaan ni..apa yang ASTRO BUAT NI????KENAPA DIORANG TAK KONTEK courier TU JE TO ASK ABOUT OUR CARD????MUNGKIN courier TU DA MAKAN KAD KITORANG…TAK GUNA!!! takde benda lain ke nak makan…

2 weeks wit no TV at all….unBelieVable!!!!!!!!

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: