UTM Season 2

bermula musim kedua kehidupan seorang pelajar yang bernama Umi Sarina di Universiti Teknologi Malaysia atau UTM atau juga name lainnya iaitu ‘a killer university’ hehe…quote kata-kata Prof. Azizi dari kelas Kajian dan Tindakan pagi Jumaat tadi.

al-maklumlah…kononnya ramai yang takut dan segan nak apply masuk ke UTM ni disebabkan oleh reputasinya sebagai Universiti yang mempunyai standard yang tinggi especially dari segi pemberian gred atau pointers kepada students.

apa pun itu tidak menjadi halangan kepada aku untuk meneruskan pengajian di sini….cuma yang menjadi halangan tu bila bertemu dengan orang-orang pengurusan Kolej yang sangat berlagak dan memandang enteng pada kewujudan aku di Kolej ________ …… dah la diberikan bilik yang ‘indah dinding luar dari dinding dalam’….pastu lansung tak diberi peluang untuk berhijrah ke bilik lain mahupun kolej lain yang lebih sempurna keadaan isi dalamannya….sedih terasa tapi apakan daya, teruskan jela perjuangan yang dah pun bermula, kerna nak menyesal.. nak terus bersedih dan kecewa pun tak ada gunenya….pasrah je la….

1 Komen (+add yours?)

  1. linda laa
    Sep 10, 2008 @ 05:27:09

    kakak,blog ini besh rr.. =)

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: