Balik Keje

takde cerita best pun..cuma nak lepaskan geram je. aku baru balik keje dan rasa penat sangat. 1st time aku bawa balik beg berat tadi sebab diisi penuh dengan bermacam kertas, fail dan buku sebab nak prepare lessons untuk tomorrow dan compile report orientasi for submission.

penatnya ….tapi belum mula buat lesson plan and lesson materials lagi…bila la nak stat ni. esok takut tak sempat sebab nak iron baju lagi, pergi fotostat Buku Rekod lagi, susun report orientasi, binding, pergi sekolah awal untuk jumpa GPK pagi dan juga tak bole lupa kena pergi ambil Nurul sebelum sampai sekolah atau b4 pukul 1 petang…adoii…sakit kepala!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: