Glee season 1 ~fun and inspiring~

hye hye

ada tak sesiapa yang dah menonton cerita Glee season 1 di chanel 711- Star World?

Kalau belum, try la tengok..memang seronok sangat. Basically. ceritanya lebih kurang macam High School Musical yang ada lagu selang-selang dalam ceritanya..tapi yang pasti ceritanya tidak tertumpu kepada teenage life semata-mata..ada gak cerita tentang married life affair, tentang politik di sekolah antara guru cheerleader yang terbiasa dengan glamour dan kemenangan dan sekarang kena bersaing populariti dengan Glee Club…macam-macam cerita ada dalam Glee..

dan ia bukan semata-mata tentang music…music just express the feelings and describes the story~

secara overall…

“Glee is about being yourself, even when the whole world wishes you were someone else. ”
– Will Schuester, (Matthew Morrison) in Glee

try tengok satu sedutan dari Glee ni..confirm korang akan tertarik nak tengok~~huhu..kalau takde perasaan juga..tak tahula aku nak kata ape…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: